Fish'n Chips roll, punajuuri-kaalisalaattia ja lohkoperunoita

Raaka-aineet

Lisää määrää

  • Rypsiöljy
    50 gr
  • Punakaali raaste, karkea
    0,40 kg
  • Kapris
    0,02 kg
  • Suola
  • Valkoviinietikka
    0,02 kg
  • Mustapippuri rouhe
    4 gr
  • Perunalohko
    1,50 kg
  • Chili hienonnettu
    5 gr
  • Jogurtti turkkilainen
    0,60 kg
  • Suola
    6 gr
  • Mustapippuri rouhe
    6 gr
  • Hunaja
    0,02 kg

Työvaiheet

  1. 1. Lisää punajuurilohkojen päälle öljyä ja kypsennä uunissa 200 °C noin 15 minuuttia. Jäähdytä kypsät punajuuret.
  2. 2. Punajuuri-kaalisalaatti: Sekoita punajuuret, punakaali, kapris sekä viinietikka. Lisää halutessasi mustapippuria ja suolaa. Anna makujen vetäytyä vähintään muutama tunti. Säilytä käyttövalmis salaatti kylmiössä.
  3. 3. Valmista lohkoperunat uunissa tuoreista, öljytyistä perunoista tai käytä pakastettuja perunalohkoja ja paista ne pakkauksen valmistusohjeen mukaisesti. Lisää halutessasi suolaa.
  4. 4. Kypsennä Fish'n Chips rollit kuivapaistolla 230 °C:ssa noin 12 minuuttia.
  5. 5. Jogurttikastike: Sekoita maustamaton jogurtti, chili ja mustapippuri. Lisää halutessasi suolaa.
  6. 6. Muistathan hakea herkulliselle aterialle sydänmerkin!