Fish'n Chips roll, punajuuri-kaalisalaattia ja lohkoperunoita
Raaka-aineet
Lisää määrää
- 0,90 kg
- Rypsiöljy50 g
- Punakaali raaste, karkea0,40 kg
- Kapris0,02 kg
- Suola
- Valkoviinietikka0,02 kg
- Mustapippuri rouhe4 g
- Perunalohko1,50 kg
- Chili hienonnettu5 g
- Jogurtti turkkilainen0,60 kg
- Suola6 g
- Mustapippuri rouhe6 g
- Hunaja0,02 kg
Työvaiheet
- 1. Lisää punajuurilohkojen päälle öljyä ja kypsennä uunissa 200 °C noin 15 minuuttia. Jäähdytä kypsät punajuuret.
- 2. Punajuuri-kaalisalaatti: Sekoita punajuuret, punakaali, kapris sekä viinietikka. Lisää halutessasi mustapippuria ja suolaa. Anna makujen vetäytyä vähintään muutama tunti. Säilytä käyttövalmis salaatti kylmiössä.
- 3. Valmista lohkoperunat uunissa tuoreista, öljytyistä perunoista tai käytä pakastettuja perunalohkoja ja paista ne pakkauksen valmistusohjeen mukaisesti. Lisää halutessasi suolaa.
- 4. Kypsennä Fish'n Chips rollit kuivapaistolla 230 °C:ssa noin 12 minuuttia.
- 5. Jogurttikastike: Sekoita maustamaton jogurtti, chili ja mustapippuri. Lisää halutessasi suolaa.