![Fish'n Chips roll -tacoja, papumix ja ananassalsaa](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/finland/foodservices-fi/recipes/fish-and-crisp/fish-chips-roll-taco.jpg?h=507&iar=0&w=507&hash=E1499E3CCFF784BB11F50283605B1016)
Fish'n Chips roll -tacoja, papumix ja ananassalsaa
Raaka-aineet
Lisää määrää
- 0,10 kg
- Sweet chili -kastike0,30 kg
- Mustapippuri rouhe
- Ananas pala, omassa liemessään0,20 kg
- Punasipuli30 g
- Chili hienonnettu
- Lime30 g
- Chunky Salsa0,20 kg
- Suola
- Korianteri tuore
- Tortilla vehnästä0,25 kg
- Sipuli kevät0,10 kg
Työvaiheet
- 1. Valmista papumix kypsennysohjeen mukaisesti ja jäähdytä. Mausta sweet chili kastikkeella ja mustapippurilla.
- 2. Ananassalsa: Sekoita kastikeainekset ja tarkista maku.
- 3. Kypsennä Fish'n Chips rollit kuivapaistolla 230 °C:ssa noin 12 minuuttia.
- 4. Tarjoilu: Kasaa tacot tai pienet tortillat täyteaineksilla. Viimeistele kevätsipulilla. Vinkki! Ananaksen sijaan voit käyttää salsaan myös mangoa. Salsan valmistukseen sopii myös Finduksen ananas- tai mangopyree.