Steam buns -höyrysämpylät vegaanisilla paloilla ja BBQ-marinoiduilla kasviksilla
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Höyrysämpylä0,50 kg
- <b>Täyte:</b>
- Kurkku0,20 kg
- Porkkana, kuorittu0,20 kg
- Romainesalaatti0,30 kg
- <b>Marinointiliemi:</b>
- Limemehu0,10 kg
- BBQ-kastike0,20 kg
- Sriracha-kastike0,10 kg
- Seesamiöljy0,20 kg
- <b>Koristelu:</b>
- Korianteri, tuore0,80 kg
Työvaiheet
- 1. Leikkaa kurkku, porkkana ja romainesalaatti ohuiksi suikaleiksi.
- 2. Yhdistä marinadin ainekset keskenään ja pyöräytä kasvissuikaleiden joukkoon.
- 3. Siirrä kasvikset tekeytymään kylmään.
- 4. Paista vegaaniset palat paistoparilalla tilkassa öljyä, keskilämmöllä.
- 5. Kuumenna höyrysämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.
- 6. Hienonna korianteri.
- 7. Täytä sämpylät: Kasaa sämpylöiden väliin vegaanisia paloja ja marinoituja kasvissuikaleita. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.