Liha

Liha

Liha

  Liha

  Hae

  Liha

  Hae

  Liha

  Hae

   Finduksen näkökanta lihaan

   Findukselle lihan laatu ja turvallisuus ovat ehdottoman ratkaisevia. Olemme tarkkoja valitessamme toimittajiamme. Teemme yhteistyötä vain valikoitujen, arvostettujen tavarantoimittajien kanssa, jotka tunnemme ja joihin meillä on täysi luottamus.

    

   Tarkat laatuvaatimukset

   Eläimiä ja lihaa on käsiteltävä EU:n yksityiskohtaisten vaatimusten mukaisesti. Toimittajiemme on oltava viranomaisten valvomia ja EU:n direktiivien ja asetusten mukaisesti hyväksyttyjä riippumatta siitä, missä päin maailmaa he toimivat.

   Eläimille ei saa antaa hormoneja tai antibiootteja kasvun lisäämiseksi. Lihan maussa ja ulkonäössä ei saa olla mitään huomautettavaa. Finduksella on tarkat vaatimukset myös mikrobiologisesta laadusta. Kaiken lihan tulee olla täysin puhdasta salmonellasta.

   Findus-tavaramerkki on takuu laadusta ja turvallisuudesta. Siitä emme tingi koskaan. Kyse on luotettavuudesta, ja se on ratkaisevaa menestyksellemme pitkällä aikavälillä.

    

   Mistä Finduksen liharaaka-aineet tulevat?

   Naudanlihaa ostamme Irlannista, Brasiliasta ja Suomesta.

   Vasikanlihan ostamme Ruotsista.

   Sianlihaa ostamme pääasiassa Irlannista. Pienehkö määrä tulee muista Euroopan maista, muun muassa Suomesta, Saksasta ja Tanskasta.

   Broilerinliha tulee muutamalta toimittajalta Ruotsista. Lisäksi ostamme joitakin valmiita broilerituotteita toimittajalta Ranskasta.

   Kalkkunanlihaa ostamme Ranskasta ja Saksasta.