Findus Special Foods – tuotteet

 

Sileät ja ravintorikkaat pyreet

Tasalaatuiset pyreet on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista, ilman sokeria, suolaa, mausteita, väri- tai säilöntäaineita. Pyreet ovat taloudellisia raaka-aineita ruoanvalmistuksessa, sillä niistä ei synny esikäsittely- tai kypsennyshävikkiä. Pellettimuotoon irtopakastettuina ne ovat myös helppoja annostella suoraan 2 kg:n pussista. Pyreillä valmistuu vaivatta mm. keitot, kastikkeet, vuokaruoat, smoothiet ja jälkiruoat.

 

Kala- ja lihapyreet on kypsennetty valmiiksi. Niihin on lisätty rapsiöljyä ja maissitärkkelystä oikean rakenteen saavuttamiseksi. Kala-katkarapupyreen katkaravut on keitetty suolavedessä.


Kasvispyreet on lämpökäsitelty ja paseerattu, joten niiden väri on hyvä ja maku tiivis. Joissakin kasvispyreissä on sitruunahappoa estämässä pyreen tummumista.


Marja- ja hedelmäpyreet on lämpökäsitelty ja paseerattu, joten niissä ei ole kuorta tai siemeniä. Maku on tiivis ja värit säilyvät kauniina.

 

 

 

Ruokahalua herättävät kuohkeat annostimbaalit ja timbaalikuutiot

Tuotteet ovat kypsiä, kuumennusta vaille valmiita, energia- ja ravintoainetiheitä annospaloja ja kuutioita. Timbaalit on valmistettu kala-, liha- ja kasvispyreistä. Tuotteet sisältävät kananmunaa, mutta ovat maidottomia ja gluteenittomia. Erilaiset muodot, värit ja maut herättävät ruokahalua ja tarjoavat runsaasti erilaisia annosvaihtoehtoja