Timbaali on tehty parsakaalipyreestä ja maustettu hienostuneesti. Oivallisia lihan sekä kalan seurana.
Määrä
n. 63 x 40 g
Paino
2,52 kg
Valmistus
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n. 1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit öljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70 °C sisälämpötilaan.
Höyrykeitto 100°C n. 12 min
Mikroaaltouuni (750W) 160 g 3-4 min
Ainekset
Parsakaali 61 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, MUNANVALKUAISJAUHE, suola, kasvisjauhe (sipuli, porkkana, palsternakka), persilja, mausteet, perunatärkkelys ja mausteuute.
Suolapitoisuus 1,0 %.
Ravintosisältö (per 100g)
© Findus 2015