Lähes kaikki pitävät porkkanan miedosta mausta. Tarjoile kalan ja lihan lisäkkeenä.
Määrä
n. 126 x 20 g
Paino
2,52 kg
Valmistus
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n. 1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit öljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70 °C sisälämpötilaan.
Höyrykeitto 100°C n. 8 min
Mikroaaltouuni (750W) 160 g n. 3 - 4 min
Ainekset
Porkkana 62 %, KANANMUNAN VALKUAINEN, KANANMUNAN KELTUAINEN, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, MUNANVALKUAISJAUHE, suola, kasvisjauhe (sipuli, palsternakka, porkkana), perunatärkkelys, mausteet ja mausteuute.
Suolapitoisuus 1,0 %.
Ravintosisältö (per 100g)
© Findus 2015
Näytä vain merkityt tuotteet...
- LUOMU
- KASVISRUOKA
- Sydänmerkki
- MSC
- Vegaani