Kestävän tulevaisuuden innovaatiot

Kestävän tulevaisuuden innovaatiot

Olemme sitoutuneet auttamaan kuluttajia tekemään terveellisempiä ja kestävämpiä ateriavalintoja entistä helpommin.

Siksi ideoimme aina uusia ateriaratkaisuja ja jatkamme ateriavalikoimamme parantamista.

Ravinto on innovaatioprosessimme ytimessä

Vihannekset pursuilevat vitamiineja ja mineraaleja. Kala on täynnä proteiinia ja tarjoaa elintärkeitä ravintoaineita, esimerkiksi omega-3-rasvahappoja, seleeniä ja jodia riippuen siitä, minkä lajikkeen valitset. Valkoisessa kanassa on runsaasti proteiinia, ja se soveltuu monenlaisiin ruokiin. Nämä aidot ja yksinkertaiset ainekset ovat täydellinen pohja monille tuotteillemme. Niistä syntyvät ateriat, joiden uskomme auttavan sinua syömään hiukan paremmin joka päivä.

Valvomme jatkuvasti tuotteidemme ravinnepitoisuuksia, kun luomme uusia tuotteita tai kehitämme olemassaolevia (samalla säilytämme sen saman rakkaan tuotekokemuksen, jonka ihmiset tuntevat). 

Innovaatioprosessimme kautta pystymme luomaan tuotteita, jotka sisältävät ravinteikkaita ainesosia, kuten vihanneksia ja kalaa, joita kuluttajia neuvotaan syömään enemmän niiden lukuisista terveyshyödyistä johtuen. 

Täällä voit tutustua puolueettomien asiantuntijoidemme kehittämään ravintotyökaluumme. Työkalun avulla ideoimme uusia terveellisiä tuotteita ja säädämme nykyisten tuotteidemme ravinnepitoisuuksia. Työkalu käy läpi tuotteen koostumuksen ja antaa tuotteelle luokituksen sen terveellisyydestä. Näin kuluttajienkin on helpompaa tehdä terveellisiä ateriavalintoja.

Lisätietoja terveellisemmistä ateriavalinnoista on osoitteessa.

Lisätietoja siitä, miten tuotteemme soveltuvat ravitsevaan ruokavalioon, on osoitteessa: https://www.findus.fi/ravitsemus-ja-hyvinvointi

Tuotteemme ovat todiste

Ideoimme ja optimoimme tuotteitamme jatkuvasti, jotta kuluttajien on entistä helpompi nauttia terveellisestä ja tasapainoisesta ruokavaliosta.

 

Vihannekset 

Juhlistamme kasvispohjaista ruokavaliota. Meillä on erittäin laaja kasvispohjaisten tuotteiden valikoima: esimerkiksi perheiden rakastamat vihannespuikot, moneen käyttöön soveltuvat uuni- ja grillikasvikset sekä kasvisateriat, joihin lukeutuu mm. uudet Good Food -tuotteet.  

Herneproteiinien uusi tuotevalikoima. Findus Pease-tuotteet ovat hernepohjaisia kasviproteiinivaihtoehtoja, jotka sopivat niin vegaaneille, kasvissyöjille kuin sekasyöjillekin. Pease-tuotteet sisältävät runsaasti proteiinia ja voit herkutella niillä monipuolisesti eri ruoissa lihan tapaan. Pease-herneproteeinilla on helppo korvata lihaproteiini.

Haluamme jatkossakin tuoda markkinoille uusia kasvipohjaisia ateriavaihtoehtoja, jotta voimme auttaa kuluttajiamme laajentamaan lihattomia ruokavalioitaan ja kokeilemaan monipuolisemmin herkullisia kasvisruokavalioita.

 

Kala

Kaikki tietävät, että lapset ovat rakastuneet kalaruokiin maukkaiden kalapuikkojemme ansiosta. Kalapuikkomme sopivatkin koko perheelle ja ovat täydellinen keino syödä enemmän kalaa. Kalapuikkojen valikoimaamme kuuluvat nyt myös sekä täysjyvä että gluteeniton vaihtoehto. 

Jatkamme tulevaisuudessa kalatuotevalikoimamme laajentamista ja parantamista tarjoamalla uusia lajikkeita, joista kuluttajamme voivat nauttia. Näin vähennämme suosittujen kalalajien kantoihin kohdistuvaa kuormitusta. Parannamme myös jatkuvasti tietoamme ja ymmärtämystämme vesiviljelystä. Haluamme tarjota kestävämmillä keinoilla viljeltyjä kalojen ja merenelävien vaihtoehtoja.