Empanadas -pasteijat vegaanisella rouheella
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Voitaikinalevyjä, pakaste1 kg
- <b>Täyte:</b>
- 0,40 kg
- Sipuli, hienonnettu0,15 kg
- Valkosipuli, hienonnettu0,02 kg
- Ruokaöljy0,02 kg
- Rusina0,02 kg
- Oliivi, musta, viipale0,04 kg
- Kumina4 g
- Oregano4 g
- Salt2 g
- Mustapippurirouhe2 g
- <b>Voitelu</b>
- Kananmuna0,05 kg
Työvaiheet
- Annoskoko: yhden pasteijan paino n. 35 g
Saanto: n. 50 kpl - Valmistus
Sulata voitaikina kaulintalämpötilaan. - Täytteen valmistus:
1. Kuumenna öljy pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki. Lisää vegaaninen rouhe ja paista kevyesti.
2. Lisää loput ainekset. Sekoita ja tarkista maku. - Empanadasten muotoilu:
1. Kauli taikinalevy jauhotetulla pöydällä ohuemmaksi levyksi (n.½ cm).
2. Leikkaa taikinasta ympyröitä pasteijamuotin tai juomalasin avulla (Ø 10 cm).
3. Jaa täytettä ympyröiden keskelle. Sivele reunat vesitilkalla ja taita ympyrät puolikuiksi. Nipistä reunat kiinni huolellisesti. - Empanadasten paisto:
1. Nosta empanadat pellille leivinpaperin päälle ja voitele kananmunalla.
2. Paista uunissa, kiertoilma +180 C, noin 15 min.