Iloa terveellisistä ateriavalinnoista

Iloa terveellisistä ateriavalinnoista

Findus rohkaisee ihmisiä syömään joka päivä hiukan paremmin.

Toteutamme tätä monipuolisella ja herkullisella valikoimallamme, johon sisältyy niin kalaa kuin vihanneksia sekä kasvava valikoima lihattomia ateriavaihtoehtoja.

Lisätietoja siitä, miten voit olla mukana vähentämässä ympäristövaikutuksia ruokavaliosi kautta, on täällä.

Terveellisemmät ateria vaihtoehtomme kehitetään asettamalla etusijalle ravinto, monipuolisuus ja tasapaino. Tuotteidemme terveellisyys luokitellaan objektiivisesti ravinteiden profilointityökalulla.

 

Entistä laajempi ja parempi elintarvikevalikoima 

Vaikka olemme erittäin ylpeitä siitä, että laaja valikoima tuotteistamme koostuu kalasta, vihanneksista tai kanasta, mutta myös muut valikoimamme tuotteet ovat meille yhtä tärkeitä.

 

Vastuumme elintarvikkeiden ravinteikkuudesta 

Me Finduksella ymmärrämme ulkoisten tarkastusten tärkeyden ravitsemukselliseen lähestymistapaan. Pyysimme kaksi yksittäistä tarkastustoimeksiantoa, joissa käytiin läpi terveydelliset ja ravitsemukselliset periaatteemme ja toimintatapamme. Tarkastukset vahvistivat, että olemme ravitsemuksen suhteen vastuullinen yritys. Tarkastuksiin saimme idean Access to Nutrition Index -luokituksesta. Access to Nutrition Index luokittelee suurimmat maailmanlaajuiset elintarvike- ja juomayhtiöt niiden ravitsemuksellisen lähestymistavan perusteella.  

Tavoitteemme on
lisätä portfoliomme* terveellisiä ateriavaihtoehtoja vuosi vuodelta

Miksi välitämme pakkausmerkinnöistä?

Selkeät ravintomerkinnät auttavat kuluttajiamme tekemään tietoisempia päätöksiä ruokaostoksilla. Sijoitamme merkinnät pakkaustemme etupuolelle. Näin kuluttajat näkevät helposti, kuinka suuren osan päivän ravinnontarpeesta tuotteet täyttävät. Teemme kuitumerkinnät kuluttajien avuksi, jotta he nauttivat päivän mittaan tasapuolisen annoksen ravinteita. Käytämme mahdollisuuksien mukaan myös paikallisia ravintoviitemerkintöjä tai terveysmerkintöjä, joiden on huomattu auttavan kuluttajia tekemään terveellisempiä ruokavalintoja. 

Esimerkiksi Isossa-Britanniassa olemme alkaneet vuonna 2018 käyttää kaikissa tuotteissamme liikennemerkkiluokitusjärjestelmää. Ranskassa olemme sitoutuneet vapaaehtoiseen Nutriscore-aloitteeseen, joka koskee pakkausmerkintöjä. Pohjoismaissa käytämme Avainreikä-merkkiä ja Sydänmerkkiä soveltuvien tuotteiden pakkauksissa. 

Lisätietoja sitoumuksestamme selkeisiin ravintomerkintöihin, viitemerkintöihin ja lähestymistavastamme ravintoon täällä.