Ravitsemusohjelma

 

Findus haluaa tarjota kuluttajille ja asiakkaille korkealaatuisia, vastuullisesti valmistettuja tuotteita. Tuotekehityksen tavoitteena on tarjota hyvää ruokaa, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu korkea ravitsemuksellinen laatu.

 

Se mitä syömme, vaikuttaa terveyteemme. On tunnettu tosiasia, että terveellinen elämäntapa, jossa ravinto-opillisesti oikeanlaisella ruoalla on tärkeä rooli, voi ehkäistä vakavia sairauksia. Maailman terveysjärjestö WHO pitää ylipainoa jo globaalina epidemiana ja suosittelee, että meidän tulisi syödä terveellistä ruokaa.

Findus haluaa tarjota asiakkailleen tuotteita, joita käyttäen voi syödä terveellisemmin. Tämä tarkoittaa monipuolista tuotevalikoimaa, korkealaatuisia raaka-aineita, pakkausten tarkkoja tuoteselosteita, ravintoaineet säilyttäviä valmistusohjeita ja ravitsemuksellisesti tasapainoisia tarjoiluehdotuksia. Findus käy jatkuvasti keskusteluja ja tekee yhteistyötä viranomaisten ja järjestöjen kanssa, jotka toimivat terveellisemmän ruoan puolesta.

Laadukkaat raaka-aineet ovat Finduksen tuotevalikoiman perusta, ja tärkeimpiä niistä ovat vihannekset ja kala. Tieteellinen tutkimus tuottaa jatkuvasti uusia todisteita vihannesten positiivisesta vaikutuksesta hyvinvointiin ja terveyteen. Suositusten mukaan hedelmiä ja vihanneksia tulisi syödä vähintään viisi annosta päivässä. Myös kala on ravitsemuksellisesti hyvä raaka-aine ja terveellisten proteiinien ja rasvojen lähde.

Findus on sitoutunut antamaan selkeät ja luotettavat ravintoarvotiedot kuluttajien ja asiakkaiden valintojen perustaksi. Olemme vahvistaneet sisäiset ohjeet tuotekehitykselle, uusien ja valikoimassa olevien tuotteiden kehittämiselle, aina viimeisimpien ravitsemussuositusten mukaisesti. Näiden toteutumista seurataan vuosittain.