Tietoa Quornista

Tietoa Quornista

Mitä Quorn™ on?

Quorn on proteiinivalmiste, jonka tärkein ainesosa on mykoproteiini (sieniproteiini). Mykoproteiini on luontaisesti esiintyvä, korkealaatuinen ja terveellinen proteiini. Tätä merkittävää ainesosaa käytetään nykyisin jo yli 100 tuotteen valmistuksessa.

Mykoproteiini on kaikkien Quorn-tuotteiden raaka-aine, jota valmistetaan luontaisesti maaperässä esiintyvästä Fusarium venenatum -sienestä. Sieniproteiinin kuitumainen rakenne mahdollistaa monenlaisten tuotteiden valmistuksen. Sieniproteiinia valmistetaan käymismenetelmällä, kuten olutta ja jogurttia. Lopullisen muotonsa ja rakenteensa tuotteet saavat pakastuksen jälkeen. Toisin kuin muut lihattomat proteiinin lähteet, kuten soijapavut ja sen johdannaiset, Quorn jäljittelee ainutlaatuisesti broilerinlihan rakennetta.

Quorn on hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat vähentäneet lihan syöntiä tai etsivät vaihtoehtoja lihalle kuin myös niille, jotka eivät syö lihaa, mutta suosivat normaalia ja terveellistä ruokavaliota. Tuotteet sisältävät korkealaatuista proteiinia, runsaasti kuitua ja ne ovat vähärasvaisia.

Quorn on ainutlaatuinen lihaton ja soijaton tuotesarja!

Valikoimastamme löytyy seuraavat tuotteet:

  • Quorn Filee (Findus 491)
  • Quorn Paneroitu filee (Findus 210)
  • Quorn Kuutiot (Findus 492)
  • Quorn Rouhe (Findus 493)
  • Quorn Suikaleet (Findus 10039)
  • Quorn Pyörykät (Findus 10045)

Quorn on ihanteellinen proteiinin lähde!

Quorn™ on kaikille hyvä keino vähentää lihan syöntiä ilman, että luopuisi maukkaasta ja monipuolisesta ruoasta. Quorn™-proteiinivalmiste on ainutlaatuinen tuote, jonka avulla voi parantaa ruokavalion laatua. Käyttämällä Quorn tuotteita voi valmistaa herkullisia ruokia, jotka ovat ravitsemuksellisesti rikkaita ja rasvakoostumukseltaan terveellisiä.

Ruoan ystäville Quorn™-proteiinivalmiste tarjoaa helppoja tapoja valmistaa tuttuja ruokia ilman lihaa ja terveellisesti.
Quorn™ tarjoaa hyvän keinon myös painonhallintaan, sillä rasvan ja kaloreiden määrä vähenee ruokavaliossa.
Quorn™ on terveellistä ruokavaliota noudattaville kolesteroliton proteiinin, kuitujen ja välttämättömien aminohappojen lähde.
Kasvissyöjille Quorn™ on monien ravintoaineiden lähde.
Ympäristöstä kiinnostuneille Quorn™ on hyvä vaihtoehto, koska se ei vaikuta jo ennaltaan hakkuusta kärsiviin sademetsiin tai meren hupeneviin kalakantoihin.

Luonnonsuojelijoille Quorn™ on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Lue lisää Quornin kestävän kehityksen periaatteista.