Muutos tapahtuu päivittäin kestävillä ruokailuvalinnoilla

  Maailma muuttuu nopealla tahdilla. Meidän on työskenneltävä yhdessä ja varmistettava, että maapallomme resursseja käytetään paremmin turvaamaan planeettamme tulevaisuus.

  Siksi teemme yhteistyötä kaikilla paikallisilla markkinoilla, jotta voimme ratkaista monimutkaisia kysymyksiä, vastata ympäristöuhkiin ja ajaa muutosta maailmanlaajuisesti. Olemme kehittäneet kestävyysstrategian, jonka tavoitteena on rakentaa tulevaisuus, jossa sekä ihmiset että planeettamme kukoistavat.

  Herkullisten makuelämysten tarjoaminen ja kestävä hankinta on kaiken toimintamme ytimessä. Olivatpa kyseessä sitten kuuluisat kalapuikkomme tai makoisat kasviksemme – ihmiset nauttivat vastuullisesti tuotettuja aterioitamme päivittäin. 

  Pakastetut elintarvikkeet ovat loistava valinta kestävälle elämäntavalle. Ne soveltuvat monenlaiseen käyttöön, ovat aina saatavilla ja pysyvät tuoreina pidempään. Pakasteet ovat myös yhtä ravinteikkaita kuin tuoreet elintarvikkeet, minkä lisäksi ne auttavat vähentämään ruokahävikkiä.

  Kehitämme jatkuvasti terveellisempiä ja kestävämpiä ruokavalioita. Olemme hankkineet kalan ja merenelävät käyttäen kestäviä kalastusmenetelmiä jo yli kaksikymmentä vuotta. Kasvatamme myös valtaosan vihanneksistamme kestävän maatalouden periaatteiden mukaan. 

  Vastuullisuuden polkumme

  Kehitämme jatkuvasti kestävyyskäytäntöjämme tarkastelemalla omaa rooliamme ja organisaatiomme vaikutuksia maailmassa. Toteutamme kestävyyden periaatteita toiminnassamme seuraavilla tavoilla: 

  Tavoitteemme

  Findus tekee yhteistyötä Birds Eyen ja Iglon kanssa. Yhdessä muodostamme Nomad Foodsin, Euroopan suurimman pakastettujen elintarvikkeiden tuotantoyhtiön, ja kokomme ansiosta voimme vaikuttaa enemmän. Olemme sitoutuneet viemään muutosta eteenpäin: yhtiöllämme on selkeät tavoitteet, jotka on tarkoitus saavuttaa viimeistään vuoteen 2025 mennessä.

  Tavoitteemme

  Tavoitteemme

  Tavoitteemme

   

  Lue lisää ohjelmastamme täältä.