Iso juttu -logo

 

Findus mukana S-Ryhmän ilmastotalkoissa

 

 

Iso Juttu -ilmastokampanjan tavoite on koota yhteen S-ryhmän kumppaniyritykset ja vähentää yhdessä ilmastoa lämmittäviä päästöjä miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä.

 

 

Finduksella kestävä kehitys on aina ollut olennainen osa toimintaamme. Kestävän kehityksen ohjelmamme Our Sustainable Way pohjautuu kolmeen pilariin:

1) Vastuullinen hankinta, jossa pyrimme esimerkiksi ostamaan kestävästi kalastettua kalaa (MSC) ja kasviksia, jotka on kasvatettu kestävän maatalouden periaatteiden mukaisesti, sekä ottamalla huomioon yhteiskuntavastuumme niin koti- kuin ulkomailla.

2) Kehitämme entistä terveellisempiä ja vähäpäästöisempiä ruokia, jotka tukevat kestävää kehitystä: enemmän kalaa ja kasviksia, jotka ovat tuoreeltaan pakastettuja, jolloin kaikki ravintoarvot ovat vielä tallella käyttöhetkellä. Pakasteiden käyttö yleisesti on erinomainen tapa vähentää hävikkiä: otat vain sen mitä tarvitse ja säästät loput seuraavaan kertaan.

3) Hyvät toimintatavat: haluamme pienentää hiilijalanjälkeämme, parantaa veden ja jätteiden käsittelyä sekä kehittää pakkauksistamme entistä kierrätettävämpiä.

 

Lisää kampanjasta täällä: https://isojuttu.fi/yritykset/findus-finland-oy/

Iso juttu