![](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/finland/foodservices-fi/green-cuisine/products/gyros_vegansk_kylling_600x600.jpg?h=600&iar=0&w=600&hash=30BA7C1538332D183E161726D53683BE)
Gyros -pitaleivät vegaanisilla paloilla, salaatilla ja tsatsikilla
Raaka-aineet
Lisää määrää
- Sipuli0,15 kg
- Valkosipulinkynsi0,03 kg
- Oregano3 g
- Suola5 g
- Mustapippuri2 g
- Oliiviöljy0,02 kg
- Pitaleipä0,80 kg
- Salaattisekoitus0,20 kg
- Punasipuli0,15 kg
- Tsatsiki0,40 kg
- Bataattiranskalaiset1 kg
Työvaiheet
- 1. Kuumenna ruokaöljy pannulla. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli.
- 2. Lisää vegaaniset palat ja jatka paistoa kunnes palat ovat saaneet hieman väriä.
- 3. Mausta seos.
- 4. Valmista bataattiranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan.
- 5. Kuumenna pitaleivät pakkausohjeen mukaan.
- 6. Täytä pitaleipä bataattiranskalaisilla, salaatilla ja viipaloidulla punasipulilla.
- 7. Lisää päällimmäiseksi vegaaniset palat ja tsatsiki.
- 8. Kietaise pakettiin.