![Parsakaali kookoskeitto halloumi juustolla](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/finland/special-foods-fi/recipe/finland-special-foods-parsakaali-kookoskeitto-halloumilla-507x507.jpg?h=507&iar=0&w=507&hash=FC5779476411390CC62F2FE0C9294B93)
Parsakaali-kookoskeitto halloumi-juustolla
Raaka-aineet
Lisää määrää
- 1 kg
- Sipuli, heinonnettu150 g
- Rypsiöljy24 g
- Valkosipulimurska15 g
- 10 g
- Vesi500 g
- Kookosmaito (luomu)800 g
- Lime, mehu15 g
- Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen30 g
- Sokeri3 g
- Mustapippuri2 g
- Suola
- Halluomi-juusto (luomu)500 g
- Maissitärkkelys18 g
Työvaiheet
1. Kuullota sipulit ja chili öljyssä. Lisää loput raaka-aineet.
2. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä ja suurusta. Anna kiehahtaa.
3. Tarjoa keitto paistetun halloumi-juuston kera.
Ravintosisältö Per annos
- Energia (kJ)1483 kJ
- Energia (kcal)354 kcal
- Hiilihydraatit9,60 g
- Proteiini16,20 g
- Rasva28 g
- Tyydyttynyt rasva19,70 g