Findus Teemat  

Teemamateriaalilla ruokasalista rakennetaan värikäs ja iloinen kokonaisuus. Laita kaitaliinat pöytiin ja julisteet seinille elävöittämään koko tilaa. Tarjoamme myös monipuolisia ja maistuvia lounasreseptejä, joihin kuuluu aina vaihtoehto kasvisruokavaliota noudattaville.

 

Kouluruokailun sosiaalisten, kasvatuksellisten ja terveyden edistämiseen liittyvien mahdollisuuksien oivaltaminen kertoo koulun arvoista. Jos kouluruokailusta tehtäisiin päivän kohokohta, myös kouluruoan arvostus kasvaisi. Näin totesi Opetushallituksen kouluruokailufoorumi 19.6.2012. Foorumin mukaan kiireettömän ja viihtyisän, ruokailua arvostavan kulttuurin luomiseen tarvitaan myös rehtorin ja opettajien panosta.

Findus Foodservices haluaa osaltaan olla mukana tukemassa koulu- ja päiväkotiruokailun arvostuksen kasvua. Haluamme korostaa kouluruoan merkitystä tärkeänä osana lapsen ja nuoren päivittäistä ruokavaliota. Ruokailutapahtuma tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden sosiaalisten taitojen kehittämiselle. Hyvät pöytätavat tekevät ruokahetkistä viihtyisämpiä ja mukavampia kaikille.

Siksi olemme toteuttaneet yhteistyössä ruokapalveluiden ja oppilaitosten kanssa teemakampanjaa ”Hyvät tavat istuvat pöytään”. Teemaan kuuluu julisteita, pöytäliina ja menupohja. Teeman toteusajankohda voi jokainen oppilaitos valita itse.

Teemamateriaaleja voit tiedustella oman alueesi edustajalta tai avainasiakaspäälliköltä.

 

Syödään yhdessä – hyvin!

Findus Foodservices