Onnellisten ohukaisten kerho

Ohukaiset ovat suomalaista perinneruokaa, mutta ne tunnetaan hieman eri nimillä ja valmistustavoilla lähes kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi Ranskassa ohukainen on crêpe ja Amerikassa pancake.

Kullanväriset, pehmeät herkkupalat maistuvat ikään katsomatta jokaiselle. Voit annostella ja kuumentaa ohukaisia helposti vain haluamasi määrän, sillä tuotteet on pakastettu irtonaisina. Ohukaisten lisäksi voit valita tarjolle ”paksukaiset”, eli Finduksen pakastetut pannukakut.

 

5552 Ohukaiset, taitettu

Ohuet, molemmin puolin pitsimäisiksi paistetut ohukaiset maistuvat herkullisena jälkiruokana, välipalana tai täytettynä. Vain mielikuvitus asettaa rajat ohukaisten käytölle!

Vaihtelua saat täyttämällä ohukaiset erilaisilla täytteillä, kuten pestomarinoiduilla äyriäisillä, tai feta-pinaattiseoksella. Lisätäytteenä toimii salaatit ja täyteläiset kastikkeet.

 

83194 Ohukainen, luomu, taitettu

Kullanruskea, ohut ja taitettu ohukainen on valmistettu luomuraaka-aineista.

Ohukaiset muuttuvat jälkiruokaherkuksi marjojen, hillon tai kermavaahdon kera.

 

66152 Ohukainen, vegaani

Ilman maitoa ja muniakin synty maukkaita ohukaisa!

Perinteisen jälkiruoan sijaan voit täyttää ohukaiset Finduksen meksikolaistyyppisellä käyttövalmiilla Wrap & Taco -täytteellä, missä on liha, kasvikset ja mausteet valmiina.

Finduksen Soija-kasvistäyte, jossa on mm. maissia, paprikaa, kidneypapuja, sipulia ja taco-mausteseosta, sopii mainiosti vegaani ruokailijoiden ohukaisten täytteeksi.

 

5564 Annospannukakku

Nelikulmainen Annospannukakku on mainio keittopäivän jälkiruoka. Kokeile myös perinteisillä blinilisukkeilla.

 

MAGDALEENAN PANNARIA JA RAPARPERI-MANSIKKAKASTIKETTA 

20 annosta, à 200g

3kg  Findus Annospannukakkuja (2kpl/annos)

0,6kg  Findus Mansikkapyreetä

0,6kg  Findus Raparperipyreetä

0,2kg  sokeria

Kuumenna pannukakut pakkauksen ohjeen mukaan. Pane kastikkeen aineet pataan. Kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoittaen. Jäähdytä kastike ja tarjoa Findus Annospannukakkujen kanssa.

 

93725 Amerikkalainen pannukakku

Tavallista ohukaista paksumpi, iloisen pyöreä Amerikkalainen pannukakku lumoaa aistit aidolla maullaan ja muhkeilla muodoillaan.

KOKEILE LISUKKEENA: